Przystawki
Klasyczny tatar wołowy z udźca z piklami oraz chrupiącym pieczywem – 42 zł
Frytki z batata z majonezem z suszonych pomidorów, świeżym szczypiorkiem i serem Grana Padano – 28 zł
Krewetki (6szt.) duszone w maśle i białym winie, podane z chrupiącym pieczywem oraz sałatką winegret – 48 zł
Panierowany boczniak z balsamiczną papryką, młodym szpinakiem oraz sosem pieprzowym – 37 zł
Sałatki
A’la Cezar z sałatą lodową, serem Grana Padano pomidorami cherry oraz sosem pieprzowym podane na trzy sposoby
- wegetariańska – 30 zł
- z kurczakiem – 38 zł
- z łososiem – 46 zł
Sałatka z pieczoną dynią, falafelem buraczanym z edamame, mixem sałat, domowym winegretem oraz świeżymi warzywami – 38 zł
Menu dziecięce
Rosołek z domową kluseczką – 16 zł
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami lub puree ziemniaczanym (do wyboru) oraz surówką – 28 zł
Deser lodowy kameleon -2 gałki lodów o smaku toffi z bitą śmietaną – 22 zł
Ryby
Filet z sandacza zapiekany z kurkami w śmietanie podany z frytkami i sałatami z domowym winegretem – 59 zł
Pstrąg z Doliny Drwęcy z ratatouille warzywnym z ziemniaczkami opiekanymi i oliwą ziołową – 55 zł
Zupy
Rosół na wiejskiej kurze i szpondzie wołowym z pietruszkową kluseczką laną domowej roboty – 22 zł
Żurek kujawski z białą kiełbasą oraz wiejskim jajem – 25 zł
Aromatyczna zupa rybna z kawałkami ryb, kluseczką laną, świeżym koprem i warzywami – 27 zł
Krem z pieczonej dyni Hokkaido z nutą chili, imbirem, podany z pestkami dyni, oliwą ziołową oraz włosami z ciasta kataifi – 25 zł
Dania główne
Chrupiący filet z kurczaka z sezamem podany w bułeczkach BAO z salsą pomidorową oraz mixem sałat – 43 zł
Tradycyjny schabowy podany z puree ziemniaczanym oraz kapustą po alzacku – 43 zł
Żeberka BBQ podane z frytkami oraz kapustą zasmażaną – 46 zł
Gołąbki z mięsem cielęco-wieprzowym podane na puree ziemniaczanym z sosem koperkowym oraz surówką sezonową – 43 zł
Gulasz wołowy na czerwonym winie z warzywami, babą ziemniaczaną oraz buraczkami glazurowanymi – 49 zł
Sznycelki z piersi indyczej, duszone w białym winie z porem podane z ziemniaczkami opiekanymi oraz mixem sałat – 47 zł
Makarony
Spaghetti aglio-oglio peperoncino z oliwą, świeżą natką pietruszki oraz serem Grana Padano – 35 zł
Garganelli z kurczakiem, młodym szpinakiem oraz sosem pomidorowym, bazylią i pomidorkami koktajlowymi – 43 zł
Garganelli a ’la carbonara z boczkiem wędzonym oraz kurkami delikatnie otulone śmietanką kremówką i serem długo dojrzewającym – 43 zł
Desery
Domowy sernik z orzechami i kajmakiem – 24 zł
Domowy torcik czekoladowo-kawowy na pralinowym spodzie – 27 zł
Pucharek z trzema smakami lodów ,podany z bitą śmietaną i owocami – 28 zł
Eton mess – kruszona beza z owocami oraz puszystą śmietaną – 23 zł

