Przystawki zimne
Carpaccio z sandacza i łososia z koperkiem ,podane z chrupiącymi sałatami, pieczywem oraz oliwą ziołową
Vitello tonnato-plastry cielęciny pieczonej w niskiej temperaturze ,podane z kaparami ,rukolą ,sosem tuńczykowym oraz pieczywem – 40 zł
Przystawki ciepłe
Krewetki (6 szt.) smażone na maśle czosnkowo – szafranowym ,podane z chrupiącymi sałatami i domowym vinegretem – 47 zł
Gofry bazyliowe zapiekane z pomidorami ,mozzarellą i młodym szpinakiem – 34 zł
Sałatki
A’la Cezar z sałatą lodową, serem Grana Padano pomidorami cherry oraz sosem pieprzowym podane na trzy sposoby
- wegetariańska – 30 zł
- z kurczakiem – 38 zł
- z łososiem – 46 zł
Sałatka wiosenna z nowalijkami ,młodym szpinakiem ,serem lazur i orzechami pekan oraz vinegretem malinowo-porzeczkowym – 38 zł
Menu dziecięce
Rosołek z domową kluseczką – 16 zł
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami lub puree ziemniaczanym (do wyboru) oraz surówką – 28 zł
Deser lodowy kameleon -2 gałki lodów o smaku toffi z bitą śmietaną – 22 zł
Ryby i owoce morza
Filet z sandacza zapiekany z kurkami w śmietanie ,podany z frytkami i sałatami z domowym vinegretem – 59 zł
Pstrąg z doliny drwęcy z pieca ,podany z warzywami ,wędzonym masłem oraz frytkami z batata – 55 zł
Zupy
Rosół na wiejskiej kurze i szpondzie wołowym z pietruszkową kluseczką laną domowej roboty – 21 zł
Żurek kujawski z białą kiełbasą oraz wiejskim jajem – 25 zł
Flaczki wołowe po kujawsku, bogate w mięsiwo i majeranek – 25 zł
Delikatny krem ze szczawiu ,podany z gotowanym jajem i tłuczonymi ziemniaczkami – 24 zł
Dania główne
Tradycyjny schabowy z puree ziemniaczanym oraz kapustą na krótko – 43 zł
Soczysty filet z kurczaka z kostką i ziołową kruszonką ,podany z ziemniaczkami opiekanymi oraz sałatką vinegret – 43 zł
Polędwiczki wieprzowe w marynacie z zielonego pieprzu ,otulone boczkiem ,podane z sosem kurkowym ,opiekanymi ziemniaczkami oraz surówką sezonową – 46 zł
Żeberka BBQ podane z frytkami i miksem sałat Udko królika duszone w śmietanie i białym winie ,podane z krokiecikami ryżowymi i puree z młodej marchewki – 58 zł
Pieczeń z karku wołowego w sosie własnym z wiśniami ,podana z puree ziemniaczanym ,orzechami pekan oraz fasolką szparagową otuloną boczkiem – 49 zł
Makarony
Tagliatelle z pikantnym chorizo ,pomidorami cherry i młodym szpinakiem ,delikatnie otulone śmietanką kremówką i serem Grana Padano – 44 zł
Tagliatelle z pesto bazyliowym genovese oraz serem Grana Padano – 39 zł
Spaghetti aglio-oglio peperoncino z oliwą ,świeżą natką pietruszki oraz serem długo dojrzewającym – 35 zł
Desery
Domowy sernik szefa kuchni z mascarpone oraz polewą owocową – 24 zł
Torcik z białej czekolady na czekoladowej pralinie z polewą pistacjową- 27 zł
Pucharek z trzema smakami lodów ,podany z bitą śmietaną i owocami – 28 zł
Eton mess-kruszona beza z owocami oraz puszystą śmietaną – 23 zł