Przystawki zimne
Tradycyjny tatar wołowy podany z pieczywem – 35 zł
Carpaccio z Bresaoli czyli włoskiej szynki wołowej podane z rukolą, oliwą oraz serem grana padano – 41 zł
Przystawki ciepłe
Krewetki (6 szt.) smażone na maśle czosnkowym na sałatach, podane z grzanką czosnkową – 47 zł
Panierowany w migdałach ser camembert podany na sałatach z żurawinowym sosem – 31 zł
Sałatki
A’la Cezar z sałatą lodową, serem Grana Padano i grzankami oraz sosem pieprzowym podane na trzy sposoby:
- wegetariańska – 28 zł
- z kurczakiem – 34 zł
- z łososiem – 43 zł
Wiosenna sałatka ze świeżymi warzywami, serem halloumi oraz malinowym winegretem – 31 zł
Menu dziecięce
Rosołek z domową kluseczką – 15 zł
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami lub puree ziemniaczanym (do wyboru) oraz surówką – 25 zł
Różowe Lody Barbie o smaku śmietankowo-karmelowym dla dziewczynek (2 gałki) z bitą śmietaną – 20 zł
Tęczowe Lody Hot Wheels o smaku śmietankowo-karmelowym dla chłopców (2 gałki) z bitą śmietaną – 20 zł
Ryby i owoce morza
Sandacz zapiekany z kurkami w śmietanie podany z frytkami i salatami z domowym winegretem – 59 zł
Pieczony filet z łososia podany z krokietem ryżowym oraz sałatami z domowym winegretem – 61 zł
Mule duszone w białym winie i maśle, podane ze świeżą natką pietruszki oraz pieczywem czosnkowym – 49 zł
Zupy
Delikatny krem z pietruszki z marynowaną gruszką oraz pistacjami – 22 zł
Rosół z wiejskiej kury z kluseczka laną domowej roboty – 19 zł
Żurek kujawski z białą kiełbasą oraz wiejskim jajem – 23 zł
Krem z włoskich pomidorów z nutą bazylii – 20 zł
Dania główne
Tradycyjny schabowy z puree ziemniaczanym oraz kapustą na krótko – 42 zł
Pieczony Filet z kurczaka z kostką, podany z chrupiącymi sałatami z domowym winegretem oraz frytkami – 42 zł
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie winno-maślanym, podane z bazyliowym krokiecikiem ryżowym oraz brokułem – 44 zł
Kieszeń drobiowa faszerowana szpinakiem, podana z puree ziemniaczanym, surówka sezonowa oraz sosem serowym – 39 zł
Karczek wołowy duszony w winie Porto, podany z puree ziemniaczanym oraz marynowanymi, bejcowanymi warzywami antipasti – 54 zł
Makarony
Spaghetti aglio oglio z oliwą,świeżą natka pietruszki, nutą piri piri oraz serem grana padano – 32 zł
Spaghetti z kurczakiem, warzywami, sezamem oraz orientalna nutą sosu teryaki – 37 zł
Desery
Domowy sernik szefa kuchni z mascarpone oraz kajmakiem – 24 zł
Eton mess – kruszona beza z owocami oraz puszystą śmietana – 23 zł
Lody waniliowe lub czekoladowe z bitą śmietaną i sosem czekoladowym – 25 zł