Przystawki zimne
Carpaccio z polędwicy wołowej podane z sałatką z rukoli, serem grana padano oraz chipsem parmezanowym – 46 zł
Wegańskie gołąbki z sałatką wakame, pomidorami cherry oraz oliwą ziołową – 37 zł
Przystawki ciepłe
Krewetki (6 szt.) smażone na maśle czosnkowym podane z grzankami oraz sałatką vinegret z wakame – 47 zł
Bulwa po kaszubsku – pieczony ziemniak w mundurku faszerowany śledzikiem w śmietanie z musztardą francuską i cebulką – 31 zł
Sałatki
A’la Cezar z sałatą lodową, serem Grana Padano pomidorami cherry oraz sosem pieprzowym podane na trzy sposoby
- wegetariańska – 29 zł
- z kurczakiem – 36 zł
- z łososiem – 44 zł
Wegańska sałatka z marynowanymi figami ,pieczoną dynią i serem wegańskim podana z balsamicznym sosem figowym oraz pestkami dyni – 37 zł
Menu dziecięce
Rosołek z domową kluseczką – 15 zł
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami lub puree ziemniaczanym (do wyboru) oraz surówką – 25 zł
Różowe Lody Barbie o smaku śmietankowo-karmelowym dla dziewczynek (2 gałki) z bitą śmietaną – 20 zł
Tęczowe Lody Hot Wheels o smaku śmietankowo-karmelowym dla chłopców (2 gałki) z bitą śmietaną – 20 zł
Ryby i owoce morza
Filet z sandacza zapiekany z kurkami w śmietanie podany z frytkami i sałatami z domowym vinegretem – 59 zł
Pieczony filet z halibuta podany na kremowym dzikim ryżu z sałatami i vinegretem – 63 zł
Mule duszone w białym winie i maśle podane ze świeżą natką pietruszki oraz pieczywem czosnkowym – 49 zł
Zupy
Rosół na wiejskiej kurze i szpondzie wołowym z pietruszkową kluseczką laną domowej roboty – 19 zł
Żurek kujawski z białą kiełbasą oraz wiejskim jajem – 24 zł
Krem z dyni Hokkaido podany ze śmietaną imbirową oraz pestkami dyni – 23 zł
Zupa grzybowa gotowana na podgrzybkach warzywach oraz boczku, podana z domową kluseczką pietruszkową – 24 zł
Dania główne
Tradycyjny schabowy z puree ziemniaczanym oraz kapustą kiszoną duszoną w śmietanie z boczkiem – 41 zł
Karczek wołowy duszony w winie Porto podany z flanem z kaszy gryczanej oraz antipasti warzywnym – 54 zł
Udo kacze pieczone w niskiej temperaturze na kapuście modrej z pampuchem oraz sosem śliwkowym – 46 zł
Filet z kurczaka w chrupiącej panierce kukurydzianej podany z frytkami oraz surówką sezonową – 36 zł
Żeberka BBQ podane z frytkami oraz surówką – 44 zł
Makarony
Tagliatelle z polędwiczką wieprzową ,pomidorami suszonymi, sosem kurkowym oraz serem Grana padano – 39 zł
Tagliatelle z kurczakiem ,warzywami oraz sosem truflowym – 38 zł
Spaghetti aglio oglio pepperoncino z oliwą ,świeżą natką pietruszki, nutą piri piri oraz serem długodojrzewającym – 33 zł
Desery
Domowy sernik szefa kuchni z mascarpone oraz marmoladą dyniową – 24 zł
Eton mess – kruszona beza z owocami oraz puszystą śmietana – 23 zł
Pampuch drożdżowy podany z sosem z owoców leśnych oraz gałką lodów waniliowych z cynamonem – 22 zł