Pstrąg z rusztu z prażonymi migdałami, polany klarowanym masełkiem z pieczonymi ziemniaczkami i warzywami z wody Grilled trout with roast almonds, topped with clarified butter, served with roast potatoes and boiled vegetables | 28 zł |
Filet z łososia pod śmietanowo porową pierzynką z ziemniaczanymi półksiężycami i kalafiorem Romanesco Salmon fillet with cream and leek topping, served with potato wedges and Romanesco broccoli | 35 zł |
Filet z halibuta na zielonych szparagach z sosem holenderskim, ziemniaczkami, masełkiem i świeżym koperkiem Halibut fillet on green asparagus served with hollandaise sauce, potatoes, butter and fresh dill | 38 zł | Krewetki królewskie smażone na oliwie z dodatkiem czosnku i świeżych ziół, podane z ryżem curry i parującym brokułem King prawns fried in olive oil with garlic and fresh herbs, served with curry rice and steamed broccoli | 39 zł |