Ryby

Pstrąg z rusztu z prażonymi migdałami, polany klarowanym masełkiem z pieczonymi ziemniaczkami i warzywami z wody
Grilled trout with roast almonds, topped with clarified butter, served with roast potatoes and boiled vegetables
28 zł
Filet z łososia pod śmietanowo porową pierzynką z ziemniaczanymi półksiężycami i kalafiorem Romanesco
Salmon fillet with cream and leek topping, served with potato wedges and Romanesco broccoli
35 zł
Filet z halibuta na zielonych szparagach z sosem holenderskim, ziemniaczkami, masełkiem i świeżym koperkiem
Halibut fillet on green asparagus served with hollandaise sauce, potatoes, butter and fresh dill
38 zł
Krewetki królewskie smażone na oliwie z dodatkiem czosnku i świeżych ziół, podane z ryżem curry i parującym brokułem
King prawns fried in olive oil with garlic and fresh herbs, served with curry rice and steamed broccoli
39 zł

<< powrót do menu