Oferta na życzenie

Oraz informacje dodatkowe.

Oferta cenowa może ulec zmianie w zależności od cen produktów.

– Wóz wiejski(w dniu wesela) z wyrobami z własnej wędzarni – (1200 zł.)
(kiełbasy swojskie (6 rodzajów), wędzona szynka, polędwica, ogonówka i doskonały balerony, dodatkowo pyszne wyroby takie jak: salceson czarny i biały, kaszanka, wątrobianka, smalec domowy z wiejskim chlebem, całość wzbogacają kiszone ogórki oraz chleby wiejskie)
– Prosiak pieczony- dla ok. 100 osób (1400zł.) – zamówienie na 30 dni przed weselem.
– Dzik pieczony – dla ok. 100 osób (1400zł.)- zamówienie na 30 dni przed weselem.
– Udziec wieprzowy – dla ok. 40 osób- szt. 400 zł.
– Indyk pieczony z sosem żurawinowym – dla ok. 40 osób szt. 400 zł
– Drink bar – (obsługa barmańska do uzgodnienia)
– Piwo beczkowe – Tyskie 50l – 500zł; Tyskie 30l – 350zł(piw butelkowych nie serwujemy w trakcie wesel)
– Płonący gulasz z kaszą – 6zł/os
– Owoce filetowane w bufecie – cena sezonowa uzależniona od ilości gości weselnych.
– Degustacja specjałów Szefa Kuchni (od 60 osób w cenie 10 zł od osoby)
1.Krewetka ze świeżym ananasem z nutką marakuji.
2.Polędwiczka z serem Dor-Blue w wiśniach.
3.Filet z kurczaka w mascarpone i szpinakiem w orzechach i musie truskawkowym.
Dodatki: brokuła z sosem serowym, rosti z boczkiem, kluseczki w cynamonie na maśle.
Efektowne wejście na salę ,prezentacja potraw przez Szefa kuchni , serwis na talerzykach.
Usługa godna polecenia.
Poprawiny- ustala się kwotę 45 zł/os.
Zupy: porowa z kurczakiem, krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym, żurek lub kwaśnica (1 do wyboru)- serwowane do stołu.
Dania mięsne zostaną podane w platerach do stołu, lub w bufecie szwedzkim. Zakąski na zimno dostępne mogą być w dwóch wersjach jak wyżej.
Czas trwania poprawin określa się na pięć godzin od momentu ich rozpoczęcia.

 

INFORMACJE DODATKOWE:

Konsumpcja dla dzieci od 0-3 lat – bez opłaty, dzieci od 4 do 7 lat – 50% ceny,
orkiestra, fotograf, kamerzysta, D.J – 50% ceny.
Za własny alkohol na wesela nie jest pobierana dodatkowa opłata.
(wymagana akcyza i dowód zakupu)
Własne ciasta – tylko zakupione w profesjonalnej cukierni ,pokrojone na porcje (dowód zakupu). Istnieje możliwość zamówienia ciast przez organizatora (dostępna lista ciast do wyboru).
Ze względów bezpieczeństwa nie dopuszcza się możliwości serwowania podczas imprezy własnych wyrobów wędliniarskich, a szczególnie dziczyzny i wyrobów z niej przygotowanych.
Usługa barmańska – oferta do wglądu na życzenie.
W wynajem sali jest wliczony w koszt konsumpcji.
(wystrój sali weselnej do uzgodnienia z organizatorem lub we własnym zakresie). Organizator posiada w ofercie ozdobne szarfy na krzesła z kokardą w cenie: 4 zł/szt. i pokrowce z kokardą w cenie 8 zł/szt.
Skirting-na okrągłe stoły : 20 zł/szt.
Apartament dla Pary Młodej – GRATIS (jedna doba hotelowa).
Dla gości weselnych oferujemy nocleg w naszym hotelu,
preferencyjna cena od osoby tylko w dniu wesela:(oferta na dzień prezentacji).Inne noclegi zawsze wg aktualnego cennika.
– w pokoju dwu, trzyosobowym i czteroosobowym 70 zł./osoby.
– w pokoju jednoosobowym 90 zł./osoby.
Łącznie dysponujemy pokojami dla 55 osób.
Dostępność miejsc w pokojach hotelowych uzależniona może być od wcześniejszych rezerwacji.
W podanej ofercie nie jest wliczone śniadanie.(Opcja dostępna tylko po wcześniejszych ustaleniach).
Proponowane stawki za menu i usługi dodatkowe są terminowe i mogą ulec zmianie. Gwarancją niezmienności ustalonych stawek jest podpisanie umowy organizacji przyjęcia weselnego(nie umowy przedwstępnej rezerwacji terminu).
Z uwagi na wielkość sali(500m2) hotel w szczególności w miesiącach letnich(VI, VII, VIII, IX) będzie organizował wesela powyżej 100 osób. Organizacja mniejszych wesel uzależniona będzie od rodzaju wybranego menu , organizacji poprawin i zaangażowania miejsc noclegowych.

Uwaga: Organizujemy też wesela bez poprawin w piątki. W przypadku mniejszej ilości gości weselnych istnieje możliwość podzielenia dużej sali na dwie części.

Uwaga! Gwarancją rezerwacji terminu weselnego jest tylko i wyłącznie podpisana umowa przedwstępna. Informacje dotyczące wolnych terminów nie są traktowane wiążąco i zawsze należy je ponownie sprawdzić w grafiku recepcyjnym z uwagi na ciągłą sprzedaż.

Oferta ważna do końca 2017 roku.

Serdecznie zapraszamy
Hotel Manager
505-041-715