Przystawki zimne
Tradycyjny tatar wołowy podany z pieczywem – 34 zł
Placuszki dyniowe z wędzonym łososiem, kwaśną śmietaną oraz sałatami – 36 zł
Przystawki ciepłe
Krewetki (6 szt.) smażone na maśle czosnkowym na sałatach, podane z grzanką czosnkową – 47 zł
Gęsie pipki duszone z warzywami podane w kruchym cieście z sałatką – 28 zł
Sałatki
A’la Cezar z sałatą lodową, serem Grana Padano i grzankami oraz sosem pieprzowym podane na trzy sposoby:
- wegetariańska – 27 zł
- z kurczakiem – 33 zł
- z łososiem – 42 zł
Sałatka z pieczonymi burakami, mixem sałat, serem typu feta, pestkami dyni i pikantnymi wiśniami balsamicznymi – 27 zł
Menu dziecięce
Rosołek z makaronem – 14 zł
Panierowane fileciki z kurczaka z frytkami lub ziemniakami (do wyboru) podane z surówką – 25 zł
Lody krasnala z bitą śmietaną – 19
Zupy
Krem z dyni z nutą imbiru, oliwą z pestek dyni oraz pestkami dyni – 21 zł
Pikantne flaczki drobiowe podane z pieczywem – 20 zł
Żurek z białą kiełbasą i wiejskim jajem – 22 zł
Domowy rosół na wiejskiej kurze z makaronem i marchewką – 18 zł
Dania główne
Tradycyjny schabowy z ziemniakami z wody oraz kapustą zasmażaną – 41 zł
Kieszeń drobiowa faszerowana grzybami podana z ziemniakami, sosem truflowym i surówką sezonową – 36 zł
Duszone w czerwonym winie poliki wołowe w sosie własnym z puree ziemniaczanym i glazurowanymi buraczkami – 59 zł
Duszony w musztardzie francuskiej stek z karkówki podany z puree ziemniaczanym na sałatach z pieczonymi burakami – 41 zł
Żeberka w miodowej marynacie podane z kapustą zasmażaną oraz ziemniakami – 44 zł
Makarony
Tagliatelle z kurczakiem i brokułem w sosie śmietanowym z serem Grana Padano i pietruszką – 35 zł
Tagliatelle z pikantnym sosem pomidorowym, łososiem, oliwkami i serem Grana Padano – 43 zł
Desery
Kruszona beza z puszystą śmietaną, owocami i sosem czekoladowym – 24 zł
Banatoffi – Banany z bitą śmietaną, lodami o smaku słonego karmelu oraz sosem toffi – 29 zł
Lody w dwóch smakach z bitą śmietaną i sosem owocowym – 25 zł